• ul. Chłapowskiego 12 02-787 Warszawa
  • tel.: (0-22) 644 55 56 tel./fax: (0-22) 644 55 45
  • e-mail: futuremed@futuremed.com.pl
  • Przedstawiciel firmy COPAN w Polsce

Zgodnie z zaleceniami zamieszczonymi w Dzienniku Urzędowym UE L165/48 i Dyrektywą UE 2001/471, prowadzacy zakłady mięsne muszą regularnie kontrolować warunki ogólnej higieny produkcji w swoich zakładach. Wymagane badania bakteriologiczne pozwolą na marketing i wprowadzenie na rynek świeżego mięsa. Probki należy pobierać z tych miejsc, w których ryzyko zanieczyszczenia mikrobiologicznego jest najbardziej prawdopodobne oraz wg ściśle określonej procedury.

938C
SRK 471 – 10 ml w probówce z nakrętką + 8 wymazówek (niebieski apliktor) w probówkach
op.150

NOWOCZESNE SYSTEMY

TRANSPORTU WYMAZÓW MIKROBIOLOGICZNYCH

a2b

A2B TRANSPOCULTTM LIVE BACTERIAL CULTURE

TRANSPORT SYSTEM